Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
Rockefeller – Slaapt Gij Nog?

Terug naar Bilderberggroep

Rockefeller

Het is ruim 10 jaar geleden dat Aaron Russo een interview had met Nicolas Rockefeller, een telg uit de Rockefeller-dynastie. De beide mannen konden goed opschieten met elkaar en uiteindelijk ontstond er een soort vriendschap tussen hen. Deze relatie werd uiteindelijk zódanig open, dat Rockefeller heftige onthullingen deed, die later in een grim daglicht kwamen te staan. Daarnaast bood hij Russo ook nog een baan aan bij de ‘Council for Foreign Relations’; een dubieuze club die al lang in een verdacht daglicht staat als een bolwerk van krachten-achter-de-schermen.

De uitlatingen die Rockefeller deed, en die uiteindelijk leidden tot het beeindigen van de vriendschap tussen deze mannen, werden gedaan –let wel!!- ruim 11 maanden vóór de gebeurtenissen van 11 September 2001. Waarom is dit van belang? Lees verder:
Rockefeller vertelde Russo dat er een heftige gebeurtenis zou gaan plaatsvinden, die de VS in staat zouden stellen om Irak en Afghanistan binnen te vallen, en mogelijk ook Venezuela. De eerste 2 gebeurtenissen vonden inmiddels plaats, zoals ook wij Nederlanders weten.
Aaron Russo en Nick Rockefeller, op 1 December 1999.Maar toen Russo aan Rockefeller vroeg waarom deze gebeurtenissen gingen plaatsvinden, dus wat de uiteindelijke uitkomst erdan diende te zijn, antwoordde Rockefeller dat het ultieme doel was dat de hele bevolking ‘gechipped’ zou gaan worden om hen te controleren.Rockefeller lachte hartelijk om de a.s. ‘War on Terror’, aldus Russo. Een ‘War on Terror’ die ervoor zou gaan zorgen dat de Amerikanen angst zouden krijgen, de angst die nodig zou zijn om hen hun vrijheid op te laten geven in ruil voor ‘de veiligheid tegen een denkbeeldige dreiging’. (En inderdaad, de aanslagen waren nog niet achter de rug, of de ‘Patriot Act’ werd letterlijk en figuurlijk uit de kast gehaald, waar die al lag te wachten. Wetsgeleerden hebben vaak aangevoerd dat het onmogelijk is om in zo’n korte tijd, een wetsvoorstel te schrijven.)
Toen werd Russo dus door Rockefeller uitgenodigd om lid te worden van de ‘Council for Foreign Realations’, een exclusieve club die de VS achter de schermen leidt. Toen Russo protesteerde tegen het verlies van vrijheid voor de ‘gewone man in de straat’, kwam het antwoord van Rockefeller. “Wat kan jou die mensen schelen? Ze betekenen helemaal niets voor je. Zorg voor jezelf en je familie.”  Toen Aaron Russo het hiermee niet eens bleef, eindigde hun vriendschap abrupt. Maar de essentie van het relaas van Rockefeller was duidelijk:
Via het chippen van het individu zou deze daarmee door de overheid kunnen worden gecontroleerd. Hun locatie zou door GPS kunnen worden vastgesteld en alle financiële data zouden aan de persoon gekoppeld kunnen worden. Informatie zal beschikbaar komen over het individu als nooit tevoren. En als mensen dit allemaal niet zouden toestaan, zou hen eenvoudig de toegang ontzegd worden tot hun bankrekeningen, zodat ze financieel geheel ‘droog’ zouden komen te staan.
Een half jaar na het opnemen op film van de bekentenissen van zijn ontmoetingen met Rockefeller, stierf Aaron Russo aan kanker, op 24 Augustus 2007.  Mocht je de uitlatingen van Russo willen zien, er zijn veel YouTubes van deze filmopnamen te bekijken, opnames die door Alex Jones zijn gemaakt. (zie Hier)