Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
TV-Netwerken – Slaapt Gij Nog?

Terug naar Media-TV

TV-Netwerken

Wie bezit de TV netwerken?

(Oud artikel maar nog altijd actueel, de netwerken bestaan nog steeds.)

Door voortdurende controle van het Tavistock Institute-British Army Institute of Psychological Warfare over de grote tv-netwerken in de Verenigde Staten presenteren ABC, CBS en NBC vele programma’s die sterk overhellen in de richting van de psychiatrie. Zij benadrukken ook de huidige “liberale” bezetting met raciale integratie, kreupele personen (die minder bedreiging vormen voor de muitende parasieten), sportprogramma’s, en jiggle shows (in het vak ook bekend als “t en a shows”).

Hoewel de drie netwerken zogezegd met elkaar verwikkeld zijn in bloeddorstige concurrentie, toont het bekijken van de dagelijkse avondjournaalprogramma’s dat elk van de concurrerende netwerken elke avond, precies dezelfde bestanddelen van het nieuws toont, meestal in dezelfde volgorde. Bijna alle “nieuws” verhalen zijn propaganda voorwerpen bestemd voor verdere World Order doelen.
De enige toegestane varianten in de ijzeren controle over het tv-nieuwsnetwerk is het laatste item, dat een ‘human interest’ verhaal is. Meestal prijst deze een kind die aanzienlijke sommen geld heeft ingezameld voor UNICEF of een andere Wereld Orde operatie.
Gedurende vele maanden hebben de drie “onafhankelijke” netwerken de nadruk gelegd op een haat campagne tegen Zuid-Afrika tijdens hun avondjournaal.
Men kan nauwelijks geloven dat ze proberen Zuid-Afrika te “veroveren” voor de Wereld Orde, omdat de Rothschilds en Oppenheimers de controle hadden over de rijke Zuid-Afrikaanse goud- en diamantvelden in de Boer oorlog van 1899.
Vandaag wordt DeBeers, het diamantmonopolie, geëxploiteerd door Oppenheimer en de Rothschilds, net als de goudwinning, geïllustreerd door hun eigendom van de reusachtige Anglo-American Corp. Of South Africa Ltd. Blijkbaar zouden de parasieten graag de Boer-bevolking van Zuid-Afrika, die er meer dan 3 eeuwen hebben geleefd, willen uitroeien en integraal willen vervangen door zwarte arbeiders.
Sommige waarnemers zouden dit “genocide” kunnen noemen. Elke avond overtreffen de drie netwerken elkaar in hun negatieve afschilderingcampagne van de blanke burgers van Zuid-Afrika. De rellen en plunderingen gepleegd door de zwarten, evenals de wrede moorden op hun zwarte collega’s, worden door de nieuwsverslagen verdoezeld als een onvermijdelijk resultaat van “witte onderdrukking.” Zoals gewoonlijk is er een meer direct voordeel uit deze voortdurende propagandaversperring.
De Rothschilds hebben enorm geprofiteerd van valutaspeculaties van de Rand (= de Zuid-Afrikaanse dollar). In een paar maanden tijd waren ze in staat om de Rand van een waarde van 1,35 Dollar te laten dalen tot vijfendertig cent, verkocht vanuit een volledige ongedekte positie. Op 2 september 1985 lieten ze hem terug oplopen tot een volle tien cent, van vijfendertig naar vijfenveertig cent. Dit lijkt misschien een kleine verandering voor niet-investeerders, maar het heeft mooie vruchten afgeworpen voor de speculanten.
Het feit dat de netwerk haatcampagne onverminderd blijft voortduren suggereert dat er nog veel geld te verdienen is met de Rand.

Op 31 juli 1985 kondigde de Chase Manhattan Bank aan dat het geen leningen zou verlengen aan Zuid-Afrika. BusinessWeek,
12 augustus 1985 meldde dat hiermee de Zuid-Afrikaanse bedrijfswereld in paniek raakte. De bankiers eisten vervolgens dat Zuid-Afrika zwarten stemrecht zouden geven.
Gavin Relly, voorzitter van het reusachtige Oppenheimer-Rothschild conglomeraat, Anglo-American Corp., probeerde de Botha-regering te verplichten in te stemmen met deze eisen. Botha weigerde. Relly ging toen naar Zambia om te onderhandelen met het dominant communistisch Afrikaans Nationaal Congres, ter voorbereiding om Zuid-Afrika aan hen over te dragen.

De gelijkenis van de avondjournaalprogramma’s van de grote netwerken heeft aanleiding gegeven tot een verslag dat zegt dat elke dag, een lijst van tien of twaalf “aanvaardbare” nieuwsberichten wordt voorbereid voor de netwerken, door de Britse inlichtingendienst in Londen, vervolgens wordt ge-tele-typt naar Washington, waar de CIA het routinematig goedkeurt, en tenslotte geleverd wordt aan de netwerken.
De “selectiviteit” van de omroepen werd nooit betwijfeld. Edith Efron citeert in zijn boek “The News Twisters” (Manor Books, NY, 1972) een interview  met David Brinkley uit TV Guide’s, 11 april 1964, met Brinkley’s verklaring “Nieuws is dat wat ik zeg dat het is. Het is iets wat de moeite waard is te weten volgens mijn normen.” Dit was enkel ijdele trots van Brinkley, omdat hij enkel de nieuwsberichten leest die vooraf geselecteerd werden voor hem.

Efron concludeert dit belangrijke boek, dat werd geweigerd door alle belangrijke uitgevers van New York, als volgt:
• De netwerken lieten hun opiniedekking levendig overhellen ten nadele van het Amerikaanse beleid inzake de oorlog in Vietnam.
• De netwerken lieten hun opiniedekking levendig overhellen in het voordeel van de zwarte militanten en ten nadele van het Amerikaanse beleid inzake de oorlog in Vietnam.
• De netwerken vermeden grotendeels de kwestie van gewelddadige radicalen.
• De netwerken favoriseerden levendig de democratische kandidaat, Hubert Humphrey, als president boven zijn republikeinse tegenstander Richard Nixon.

Efron kon in 1972 niet voorzien dat, na de verloren verkiezingen ten voordele van Nixon, de netwerken zich zouden bezig houden met een succesvolle poging om de verkiezing in een negatief daglicht te zetten en hem uit het Witte Huis te zetten door hun verzonnen “Watergate”-campagne.
Het lijkt ongelooflijk dat er letterlijk duizenden interessante en belangrijke nieuwsberichten uit de hele wereld beschikbaar zijn voor de avondjournaalprogramma’s van de netwerken, en ze toch beperkt zijn tot de tien of twaalf verhalen goedgekeurd door Londen. Het Amerikaanse publiek wist al jaren dat er iets mis was. Toen kabelprogramma’s beschikbaar kwamen, was er massale afvalligheid bij de netwerk propagandavoertuigen. Sommige autoriteiten melden dat de drie netwerken 40% van hun kijkerspubliek hadden verloren, hoewel ze wanhopig probeerden om dit te verbergen. Als ze gedwongen werden om hun reclametarieven te herzien op basis van hun werkelijke kijkerspubliek, zouden ze technisch failliet zijn, omdat hun inkomsten hun bedrijfskosten niet zouden dekken.
Televisie is een medium van het licht. Het is een weerspiegeling van ons allemaal vermits wij hebben ingestemd dat dit werd overgenomen door de krachten van de duisternis. Wat ons is ontnomen, kan worden hersteld.

Belastingheffing is het medium waarmee de parasieten economische controle over ons handhaven, omdat we het voor de hand liggende feit weigeren te zien dat “BELASTING DE PRIJS IS DIE WE BETALEN VOOR ONVERANTWOORDELIJKHEID.”
Wij adviseren Amerikanen naar de Procureur van de Verenigde Staten te gaan en te vragen naar een onderzoek naar Crimineel Syndicalisme. We hebben in detail de met-elkaar-verbonden Rockefeller Foundation, Ford Foundation en de Federal Reserve’s controle van de televisie en de doelstellingen van de Wereld Orde die zij aanhangen blootgelegd.
Er zijn voldoende geldende wetten die al deze activiteiten verbieden. Corpus Juris Secundum 46, Insurrection and Sedition (= Opstand en opruiing), sec. 461c, “Sabotage en syndicalisme die gericht zijn op afschaffing van het huidige politieke en sociale systeem, met inbegrip van directe actie en sabotage.” Corpus Juris Secundum 46:462 b, “Statuten tegen crimineel syndicalisme zijn zowel van toepassing op bedrijven als op particulieren die organiseren of deel uitmaken van een criminele syndicalistische samenleving, het bewijs van het karakter en de activiteiten van andere organisaties waarbij de verdachte lid is of bij betrokken is, zijn ontvankelijk.” Dit betekent dat elk van de netwerken die een programma voorstelt dat schadelijk is voor de belangen van de Amerikaanse natie, en zijn karakter tracht te veranderen naar die van een “1984” stijl dictatuur, veroordeelt kan worden volgens de wetten van de Verenigde Staten.
Corpus Juris Secundum 22A identificeert Crimineel Syndicalisme: “In een vervolging voor het lid zijn van een organisatie dat crimineel syndicalisme aanleert en bevordert, is het toegelaten om bewijzen van misdaden gepleegd door vroegere of huidige leden van de organisatie in hun hoedanigheid als leden te tonen om haar karakter te tonen,” People v. LaRue, 216 P 627 CA 276. Dit betekent dat u in een klacht tegen crimineel syndicalisme, alle informatie over de activiteiten van een organisatie bij wie elke directeur van elke televisie-onderneming is betrokken, kunt neerleggen. KIJK ERNAAR!

Veel waarnemers hebben de opvallende gelijkenis opgemerkt van de programma’s die aan het publiek aangeboden worden door de drie “onafhankelijke” televisienetwerken. Voor het eerst tonen we een gedetailleerde studie van de directeuren van de drie netwerken, onthullen we hun in-elkaar-grijpende bank- en industrie verbindingen, hieruit blijkt dat we, in plaats van drie grote netwerken, eigenlijk maar een netwerk hebben.

NBC, een dochteronderneming van RCA, heeft de volgende bestuurders:

• John Brademas,
Directeur van de New York University, voorzitter van de Federal Reserve Bank van New York (die de andere Federal Reserve Banks domineert door zijn beheersing van de geldmarkt), en directeur van de Rockefeller Foundation. Brademas heeft de George Peabody Award ontvangen (George Peabody stichtte het Peabody Educatief Fonds, dat later de Rockefeller Foundation werd), en hij werd benoemd tot Humanist van het Jaar in 1978.
• Cecily B. Selby,
Geboren in Londen Engeland, nationaal directeur van de Girl Scouts, directeur van Avon Products en Loehmann’s. Ze is getrouwd met James Coles, directeur van Bowdoin College sinds 1952.
• Peter G. Peterson,
Voormalig hoofd van Kuhn, Loeb Co, en ex-minister van Koophandel.
• Robert Cizik,
Voorzitter van Cooper Industries (een omzet van 1,5 miljard dollar), en directeur van RCA en First City Bancorp. First City werd in Congresverklaringen genoemd als een van de drie Rothschild banken in de Verenigde Staten.
• Thomas O. Paine,
Voorzitter van Northrup Co, een grote aannemer van defensie. Paine is een directeur van het invloedrijke Institute of Strategic Studies in Londen, directeur van het Institute of Metals, Londen, American Ordnance Assn., en vele andere professionele munitie associaties.
• Donald Smiley,
Voorzitter RH Macy Co sinds 1945, en ook directeur van Metropolitan Life en US Steel, bekend als Morgan-gecontroleerde bedrijven, en directeur van Ralston Purina-Co, en Irving Trust.
• David C. Jones,
Voorzitter van Consolidated Contractors, directeur van US Steel, Kemper Insurance Co.
• Thornton Bradshaw,
Voorzitter van RCA, directeur van Champion Paper Co., Atlantic Richfield Oil Co., Rockefeller Brothers Fund, en het Aspen Institute of Humanistic Studies.
• Hoewel niet genoemd als een directeur van NBC, is Andrew Sigler directeur van haar moedermaatschappij, RCA. Sigler is voorzitter van Champion Paper Co, en directeur van General Electric, Bristol Myers, en Cabot Corp (die van oudsher zware CIA betrokkenheid kent).

Zo zien we dat NBC veel Rothschild- en JP Morgan verbindingen heeft tussen haar bestuurders, onder wie de voorzitter van de spil van onze monetaire controle, de Federal Reserve Bank van New York en andere bestuurders in verband gebracht met dergelijke Rothschild operaties zoals Kuhn, Loeb Co First City Bancorp, en het Institute of Strategic Studies in London.

ABC-TV

• ABC-TV rekent onder haar directeuren, niet een maar twee directeuren van JP Morgan Co: Ray Adam, directeur van Metropolitan Life, Cities Service, Morgan Guaranty Trust, en voorzitter van het 2-miljard-dollar NL Industries (een aardolie service bedrijf) en Frank Cary, voorzitter van IBM, directeur van Merck, Co JP Morgan, Morgan Guaranty Trust, en Merck drugs. 
• Voorzitter van ABC is Leonard Goldenson, een directeur van Allied Stores en de Advertising Council en de Bankers Trust.
• Andere bestuurders zijn Donald C. Cook, beherend vennoot van het Lazard Frères bankhuis, directeur van General Dynamics, en Amerada Hess.
• Leon Hess,
Voorzitter van Amerada Hess.
• John T. Connor
Van het Kuhn Loeb advocatenkantoor, Cravath, Swaine & Moore, die voormalig Assistent van de Minister van de Zeemacht was, president van Merck Drugs, de Amerikaanse minister van Handel 1965-67, voorzitter van Allied Chemical 1969-79, directeur van Chase Manhattan Bank, General Motors, Warner Lambert, en voorzitter van de J. Henry Schroder Bank, Inc Schroders van Londen.
• Jack Hausman,
Vice-voorzitter van Belden-Heminway, een grote goederenfabrikant die werd gesticht door Samuel Hausman van Oostenrijk.
• Thomas M. Macioce,
Voorzitter van Allied Stores, directeur van de Penn Central and Manufacturers Hanover Trust, een van de Rothschild banken in de Verenigde Staten.
• George P. Jenkins,
Voorzitter van Metropolitan Life (een bedrijf van JP Morgan), directeur van Citibank die veel Rothschild connecties heeft, St. Regis Paper, Bethlehem Steel, en WR Grace Co.
• Martin J. Schwab ,
Voorzitter van United Manufacturers en directeur van Manufacturers Hanover, een Rothschild bank.
• Norma T. Pace
Die ook directeur is van Sears Roebuck, Sperry, 3M en Vulcan.
• Alan Greenspan,
Adviseur van de Federal Reserve Board, directeur van JP Morgan, Morgan Guaranty Trust, Hoover Institution, Time and General Foods.
• Ulric Haynes Jr,
Directeur van de Ford Foundation, Marine Midland Bank (die eigendom is van de Hong Kong Shanghai Bank), Cummins Engine Co, en de Association of Black Ambassadors.
• Zo zien we tal van JP Morgan- en Rothschild verenigingen onder de bestuurders van ABC, die onlangs werd aangekocht door Capital Cities Communications Co, waarvan de voorzitter Thomas S. Murphy is. 

De directeuren van CBS zijn:
o  Harold Brown,
die Minister van Luchtmacht was van 1963-69, Minister van Defensie 1977-81, en nu directeur is van de Trilaterale Commissie.
o Roswell Gilpatric,
die bij het Kuhn Loeb advocatenkantoor Cravath Swaine & Moore is sinds 1931, en directeur was van de Federal Reserve Bank of New York van 1973-76.
o Henry B. Schacht,
voorzitter van Cummins Engine Co, directeur van AT&T, Chase Manhattan Bank, Council on Foreign Relations, Brookings Institution, en de Committee for Economic Development.
o Michael C. Bergerac,
voorzitter van Revlon, directeur van Manufacturers Hanover.
o James D. Wolfensohn,
voormalig hoofd van de J. Henry Schroder Bank; Franklon A. Thomas, hoofd van de Ford Foundation.
o Walter Cronkite.
o Newton D. Minow,
directeur van Rand Corp., Pan American, Foote Cone & Belding
o Marietta Tree,
directeur van de Winston Churchill Foundation, Ditchley Foundation, US Trust, en Salomon Bros. Ze is een kleindochter van Endicott Peabody, oprichter van Groton die de Amerikaanse elite opleidt.
Zij trouwde met Ronald Boom, een hoge ambtenaar van de Britse inlichtingendienst en petekind van Marshall Field. Zij en haar man gaven een voorouderlijk landgoed, Ditchley Park, aan de Ditchley Foundation. Gelegen in de buurt van Cambridge, was dit W. Averell Harriman’s hoofdkwartier tijdens de Tweede Wereldoorlog toen hij de samenwerking van Franklin D. Roosevelt en Winston Churchill coördineerde, die elkaar wantrouwden en haatten. Meestal verifieerden ze alles bij Harriman alvorens ze instemden met enige actie.
De Ditchley Foundation fungeert als instructiekanaal voor vele Amerikaanse groepen uit het Tavistock Instituut, een arm van het British Army Institute for Psychological Warfare. Marietta Tree’s carrière gaf aanleiding tot de term “mooie mensen”, om leden te beschrijven van een schitterende internationale kring die de activiteiten van de Wereld Orde vertegenwoordigen. Ze begon in 1942 te werken voor Nelson Rockefeller, en diende later als ambassadeur bij de Verenigde Naties.

Een slachtoffer van de CIA-Britse inlichtingendienst operaties op CBS was Roger Mudd, algemeen beschouwd als de helderste ster onder de televisie verslaggevers. Een directe afstammeling van Dr Samuel Mudd, die jarenlang politiek gevangene was na de Burgeroorlog.
Roger Mudd had een briljante lange carrière van 19 jaar bij CBS, maar werd gepasseerd als opvolger van Walter Cronkite in het voordeel van Dan Rather. Het excuus was dat hij niet “kwaadaardig genoeg” was, maar de echte reden was dat hij z’n kansen in 1980 had “gezand-zakt (volgens de Wall Street Journal), na een onthullend interview met Teddy Kennedy die Kennedy’s kansen om tot president verkozen te worden vernietigde.

Exclusief verslag door: © Eustace Mullins
bron: wij worden wakker.
‘t Vertalerscollectief