Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
Media-TV – Slaapt Gij Nog?

Terug naar Dictatuur en Meer…….

Media-TV

Wat doen we eigenlijk als we “op de hoogte willen blijven” via de media???

Mediaconsumptie gaat ten koste van het onderbewustzijn, in het onderbewustzijn! Onbewerkt door het bewustzijn.
Het resultaat; een blijvende vraag vanuit het onderbewustzijn naar een bewuste ervaring.  M.a.w ’’het praten, het doen en het laten van de moderne mens vandaag, is een herhaling van de tv uitzending van gisteren.’’

Dit is een natuurwet!!
Kinderen doen ook alles na, om het zelf te kunnen ervaren.
Wie een kind in het echt goed observeert en z’n gang laat gaan, die kijkt naar zichzelf. Zo kun je jezelf leren zien hier en nu en binnen de grenzen van je natuurlijke beperkingen.
Voor de tv ben je het zicht op jezelf kwijt omdat je je natuurlijke beperkingen te buiten gaat. Of past de hele wereld in je huiskamer?

Tv is de meest ernstige verslaving (drug) die de mensheid ooit gekend heeft en het kan een van de vele oorzaken van kanker zijn, momenteel doodsoorzaak nummer 1.
We maken onszelf medeplichtig en schuldig aan alles waarmee we via de media op de hoogte zijn; en dat is ziekmakend!!
o.a. omdat we er niets anders mee kunnen doen dan onszelf schade toe brengen. Schuldgevoelens wreken zich nu eenmaal vroeg of laat, en in geval van de media, …onbewust. (Het onderbewuste stuurt o.a. het vegetatieve systeem, wat op zijn beurt weer de organen bestuurd.)

 

De afkorting T.V. betekent in die zin; Totale Vernietiging!

Onze grootste kracht gaat schuil in onze beperkingen!

Beeldscherm kijken= staren en staren, dempt het bewustzijn richting trance.
Op de plaats van een uniek wereldbeeld komt een massastandpunt.
Er ontstaat een passieve, oppervlakkige en makkelijk te manipuleren –IK- (zwakke kijker)
Fantasie is een eminent sociale vaardigheid.
Zonder fantasie kunnen crisis en conflict in het leven niet overwonnen worden.

Beeldscherm beelden verzwakken de fantasie op de volgende gronden:
1.    Het beeldscherm verdringt de literatuur; lezen is de grote school van de fantasie, zo ontstaat individualiteit.
2.    De beweging van de beelden en de snelheid waarmee ze elkaar afwisselen veroorzaakt een overvraging van de ogen. De kijker probeert zo veel mogelijk te zien! Daarom is op dit punt geen ruimte meer voor fantasie. Want fantasie ontstaat op het moment van de bezinning.
3.    Het beeldscherm laat alleen vlakke beelden en alleen de buitenkant zien, er zijn geen verborgen wezens die je met de fantasie kunt benaderen.(dimentiloos)

De werking van tv is vergelijkbaar met de werking van een injectie tegen polio(kinderverlamming) waarbij de verbeelde (tv) voorstelling je immuun maakt voor de werkelijkheid.(die zijn we dus kwijt!)
Door tv veranderd ook het karakter! Kinderen krijgen een “patchwork identity”
(Je persoonlijkheid raakt versnipperd, word chaotisch en onsamenhangend) of “diffuse identiteit.” (Wazige persoonlijkheid, ongenuanceerd en oppervlakkig)
Ze trekken zich van hun ouders terug en richten zich op media-autoriteiten, het denken en de gevoelens worden hierdoor bepaald.
Op een gegeven moment word de echte reële wereld beoordeeld naar het territoria van de tv!
Mentale oppervlakkigheid word gecultiveerd of het nu om het gevoel, het denken of om het gedrag gaat, voor alles levert tv de maatstaf. De histrio (hysterisch/narcistisch) is het dominerende karakter aan het worden door de tv.

Bron: Medien und Gewalt, Heinz Buddemeier en Kalte Herzen, Peter Winterhoff-spurk

SlaaptGijNog

 

Massamanipulatie

Flitsend de toekomst in- De prijs van vermaak……. Huib Kraaijeveld werkt onder andere als praktijkbeoefenaar met de EMF Balancing Technique en doet ook Journey’s met kinderen. Hij wil de aandacht vestigen op de massamanipulatie die kennelijk gaande is. Dit gebeurt via subliminale bood-schappen, ook in TV-programma’s voor kinderen. Wanneer je de vrijheid van je kinderen …

TV-Netwerken

Wie bezit de TV netwerken? 
(Oud artikel maar nog altijd actueel, de netwerken bestaan nog steeds.)
 Door voortdurende controle van het Tavistock Institute-British Army Institute of Psychological Warfare over de grote tv-netwerken in de Verenigde Staten presenteren ABC, CBS en NBC vele programma’s die sterk overhellen in de richting van de psychiatrie. Zij benadrukken ook de …