Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
Farmaceutische Industrie – Slaapt Gij Nog?

Terug naar ZiekteZorg

Farmaceutische Industrie

Bijwerkingen, waarvan sommige dodelijk kunnen zijn.

Als patiënt ben je altijd een pion in het spel. Je bent de belangrijkste pion. Het spel is voor jou en jouw kinderen op maat gemaakt. Nu zul je zeker zeggen dat de farmaceutische industrie goede dingen voor de mensheid doet, zij doen bijvoorbeeld onderzoek naar de ontwikkeling van nieuwe medicijnen om mensen te helpen. Dat is wat ze hardop beweren. Zij maken plaatjes met lachende kinderen en dansende ouderen, dit op een mooie zonnige dag. Maar dit plaatje klopt niet. Jammer genoeg is het groezelig en dat is nog zachtjes uitgedrukt.

Boek John Virapen

*Wist je dat grote farmaceutische bedrijven +/- 35.000 per jaar per praktiserend arts besteden om de arts ertoe te bewegen hun producten voor te schrijven.

*Wist je dat zogenaamde opiniemakers – zoals erkende wetenschappers en artsen – met dure reizen, geschenken en simpelweg met geld omgekocht worden, om positief over medicijnen te rapporteren wanneer hun ernstige en zelfs dodelijke bijwerkingen openbaar worden, om zo de terechte bedenkingen van artsen en patiënten te verdrijven?

*Wist je dat er voor veel nieuw toegelaten medicijnen alleen korte-termijnonderzoek is gedaan en dat niemand de effecten kent op patiënten die de medicijnen over langere periode of zelfs de rest van hun leven gebruiken?

*Wist je dat onderzoeksrapporten en statistieken, die voor het toelaten van medicijnen door de regelgevende instanties nodig zijn, net zolang bewerkt worden totdat de door de medicijnen veroorzaakte sterfgevallen er niet meer in voorkomen?

*Wist je dat meer dan 75% van de vooraanstaande wetenschappers in medicijnen betaald wordt door de farmaceutische industrie?

*Wist je dat er medicijnen in de handel zijn, waarbij omkoperij een rol speelde bij het toelatingsproces?

*Wist je dat de farmaceutische industrie ziekten verzint en ze met doelgerichte marketingcampagnes promoot om de afzetmarkt voor hun producten te vergroten?

*Wist je dat de farmaceutische industrie in toenemende mate kinderen in hun vizier heeft?

NEE, veel van het bovenstaande kun je niet weten, want de farmaceutische industrie heeft er groot belang bij om dit geheim te houden. Er zal niets in de openbaarheid (media) komen.

bron: Dr. John Virapen, Ex directeur van een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld!
ISBN-13: 9789079872138