Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
Vitaalstofrijke Vollwertkost – Slaapt Gij Nog?

Terug naar Voeding

Vitaalstofrijke Vollwertkost

Wat is Vitaalstofrijke Vollwertkost?

Bij deze voeding worden geen beperkingen opgelegd. Ieder kan de aanbevelingen naar eigen gezondheidseisen streng of gedeeltelijk in acht nemen.

Een voeding is als gezond te beschouwen, wanneer alle vitaalstoffen (levensstoffen) erin voorkomen en in de juiste verhouding tot elkaar: “Het geheel is meer dan de som van alle delen!”
Belangrijk is om onderscheid te maken tussen levensmiddelen en voedingsmiddelen.

Vitaalstofrijke voeding is geen Beperking maar een voedingsgenot.(plezier in het eten)

De op wetenschappelijke basis verworven kennis heeft al tientallen jaren in de praktijk het bewijs geleverd en is terug te leiden op internationale studies en wetenschappelijke onderzoeken van ervaren artsen en voedingsdeskundigen: o.a. prof. dr. Werner Kollath, dr. Max Bircher Benner en dr. Max Otto Bruker.

De voedingsleer volgens deze 3 ervaren artsen.
Bij de vollwertkost staat een onbewerkt levensmiddel voorop.
De voeding van het voedsel wordt niet alleen gemeten aan de inhoud van eiwit, vet en koolhydraten, maar vooral op de inhoud van vitaalstoffen.

WEL