Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
Dierlijke Eiwitten – Slaapt Gij Nog?

Terug naar Voeding

Dierlijke Eiwitten

Dierlijke Eiwitten.

Gedenatureerde dierlijke eiwitten – een ziekmakende factor in de voeding!

Ziekten hebben oorzaken, vaak worden alleen de symptomen behandeld door een specialist.
De ziekmakende oorzaken worden hierbij vergeten.
Weinig artsen doen onderzoek naar de oorzaak en het gevolg hiervan. En passen ze dan ook niet toe in een behandelplan.

Dr.M.O.Bruker arts en voedingswetenschapper vertelt dat er een samenhang is tussen voeding, ziekten en gezondheid.

Medische  invoering:
Voeding zonder dierlijke eiwitten.

Tegenwoordig zijn veel mensen ziek, Hierdoor zijn zij gedwongen om voeding waar dierlijke eiwitten in zitten te vermijden.Dit betekent vaak een grote verandering in hun dagelijkse voedingsgewoonten, aangezien een groot gedeelte van de voeding in de westerse wereld bestaat uit dierlijke producten.

Daartegenover is het zo dat in veel delen van Azië, er helemaal geen dieren en hun producten geconsumeerd mogen worden, dit vanuit religieus oogpunt. Vreemd dat je in Europa eerst een ongenezelijke ziekte moet hebben voordat je de beslissing maakt om werkelijk afstand te doen van dierlijke eiwitten en je andere eetgewoonten wilt aanleren.

Zo is er werkelijk een rij van ziekten, die als ongenezelijk worden beschouwd. Of men denkt dat het in de genen zit. Maar door afstand te doen van dierlijke eiwitten, kunnen ook deze ziekten worden geheeld. Dit geldt voor vier grote groepen, namelijk:

1 Bepaalde ziekten van het bewegingsorgaan, Reuma, Osteoporose,
2 Huidziekten, Eczeem, Psoriasis, Acne,
3 Allergieën,  Hooikoorts, Astma,
4 Vaatziekten & Hoge bloeddruk.

Deze vier groepen zijn in de laatste jaren sterk toegenomen. Dit is algemeen bekend.
Over de oorzaak van deze veelvuldige toename is niets bekend in de medische wetenschap, het is onverklaarbaar en een groot probleem.
Deze kenniskloof is op zijn beurt te wijten aan het feit dat hier niet genoeg onderzoek naar wordt gedaan.
Dit betreft met name het gebied van de voeding.
Het ontbreken van medisch onderzoek betreffend voedsel heeft uiteindelijk geresulteerd in een verscheidenheid van voedsel-gerelateerde ziekten.
De artsen krijgen een gebrekkige opleiding in voedingsleer op de universiteit en bij bijscholing.
Dit heeft tot gevolg dat ook de “gewone” mens meestal geen weet heeft over de voedsel gerelateerde ziekten, dat je deze ziekten kunt voorkomen en er zelfs van kunt genezen door goede voeding!!

Alle zoogdieren voeden hun jongen in de zoogtijd met melk van hun eigen ras,de leeuwin met leeuwinnenmelk, een zebra haar zebrakind enz. Geen enkel zoogdier dat vrij leeft voedt haar jong na de zoogtijd met melk, en al helemaal niet met melk van een ander ras!

Alleen de mens geloofd dat je na de zoogtijd, wanneer de moedermelk op is, melk van een ander dier (koemelk, geitenmelk) nodig hebt. Dit maakt van de mens een opmerkelijke uitzondering onder de zoogdieren.

Zie je het voor je…. een volwassen olifant gedijt niet zonder leeuwenmelk, en een leeuw niet zonder giraffenmelk?

Merkwaardig dat we alleen al om deze gedachten kunnen lachen maar we het niet onredelijk vinden melk van een koe te drinken…..

Wilt u op de hoogte gebracht worden waarom gedenatureerde dierlijke eiwitten een ziekmakende factor zijn? Dan kunt u ons uitnodigen om een presentatie te geven welke word versterkt door plaatjes en schema’s. Mail ons!

Zo bieden wij lezingen, gezondheidsadviezen en coaching op maat aan.

Met deze gezondheidsleer die afkomstig is uit Oostenrijk en Duitsland zijn al vele allergieën en genezingen van bijvoorbeeld reuma, astma, artrose enz. ons voorgegaan.