Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
Monsanto – Slaapt Gij Nog?

Terug naar Dictatuur en Meer…….

Monsanto

Genetische gemanipulatie

De actievoerders verwijten de multinational, die grote invloed wordt toegedicht op politiek en wetenschap, onder meer de voedselketen in gevaar te brengen met de bestrijdingsmiddelen en de genetische gemanipuleerde gewassen die het produceert.

Het van oorsprong chemische bedrijf is bekend als producent van het onkruidbestrijdingsmiddel Roundup en van genetisch gemanipuleerde gewassen als maïs en soja die op hun beurt weer bestand zijn tegen Roundup. Het gif wordt ook in Nederland gebruikt om onkruid te verdelgen en is volgens Greenpeace een belangrijke vervuiler van grondwater.

Monsanto is een Amerikaans chemiebedrijf dat producten voor de landbouw produceert zoals genetisch gemanipuleerde zaden en giftige bestrijdingsmiddelen. Hun genetisch gemanipuleerde gewassen staan al op vele akkers ter wereld. Ze zijn een gigantische multinational die via lobby’s, geld, advocaten en hooggeplaatste contacten grote invloed uitoefenen op het politieke en wetenschappelijke beleid van landen over de hele wereld. Monsanto is slechts uit op één ding: meer geld en meer macht over de voedselketen. Hun invloed brengt echter onze hele voedselketen in gevaar. Genetisch gemanipuleerde gewassen en giftige bestrijdingsmiddelen zijn onderwerp van grote controverse. Ze zijn gevaarlijk voor de gezondheid van mens en dier en verstoren belangrijke natuurlijke processen die we als mens hard nodig hebben om te kunnen overleven op deze planeet!

Monsanto is niet een bedrijf dat onwetend, onbewust of per ongeluk iets verkeerd doet. Uit hun acties blijkt duidelijk dat ze doelgericht eropuit zijn om niet alleen gewassen te manipuleren, maar ook mensen. De waslijst van Monsanto acties die het daglicht niet verdragen is te lang om hier op te noemen. Op internet is hier veel informatie over te vinden.
Voor mensen met geen enkele achtergrondkennis over dit onderwerp: Hier wordt op een objectieve manier uitgelegd wat genetische manipulatie is en waarom het gevaarlijk is. Verspreid deze informatie onder vrienden, familie, bekenden en onbekenden zodat mensen zich bewust worden van de gevaren van genetische manipulatie en de oplichterij van bedrijven als Monsanto.