Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
Vitamine B12 tekort – Slaapt Gij Nog?

Vitamine B12 tekort

Vitamine B12 tekort.

Het organisme (lichaam) is niet afhankelijk van de levering van vitamine B12.

De bacteriën in de dikke darm maken ze namelijk zelf aan.

Hoe gezonder de darmflora, hoe meer aanbod van B12.

De vraag van vitamine B12 is erg laag. Dit komt neer op ongeveer 1/2000 000  gram, dus elke 2.000.000 dagen, een gram!

Het wordt opgeslagen in de lever, zodat een “tekort” kan worden gecompenseerd.

Critici van het vegetarisme schilderen een B12-tekort af als schrikbeeld op de muur.
In het belang van de vleesindustrie, zijn deze verhalen voortdurend herhaald.

De praktijk laat zien dat de cobalamine (B12) zeer goed word benut.

Het gebruik ervan is gekoppeld aan andere biologische werkstoffen die in overeenstemming zijn met een voedselrijke volwaardige manier van voeding.

De innerlijke factor speelt een rol, bijvoorbeeld, een glycolproteïne,(is een eiwit met daaraan gekoppeld een of meer suikereenheden, polysacchariden.) dat wordt gevormd door het maagslijmvlies.

Dit is echter slechts een parameter van vele anderen.

 

Bepalend is het vermogen B12 zelf in de dikke darm te produceren door micro-organismen. En die is bij het aanhouden van een voedselrijke volwaardige manier van voeden gegarandeerd!

Nogmaals, overleven zonder het doden van een dier is mogelijk, wie had dat gedacht!

Eeuwen ervaring is niet genoeg. Nee, het moet voor de winst constant in twijfel worden getrokken en de industrie wil hoe dan ook het tegendeel bewijzen.

Menig roem zoekende professor gebruikt deze en andere eenvoudige onderwerpen, zoals ijzer tekort constant weer, dit moet dan “het” bewijs zijn dat ze wat zijn.