Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
De media praat over ASPARTAAM – Slaapt Gij Nog?

Terug naar Aspartaam; E951

De media praat over ASPARTAAM

Mensen word wakker!!!

Aspartaam (E951) zou goed voor ons zijn???
Bedenk wie deze goedkeuringen heeft gegeven….
RIVM,
voedingscentrum,
wageningen universiteit en
hartstichting.
Allemaal instanties die doen voorkomen dat ze het goed met de medemens voorhebben maar ondertussen “blij” zijn dat de mensen ziek worden zodat ze weer kunnen prikken en kunnen beuren!

En hoe durft Martijn Katan de hoeveelheid aspartaam in cola light vergelijken met de hoeveelheid die in een klein appeltje zou zitten….. Hij zal wel een flink bedrag op zijn rekening hebben gekregen voor deze nonsens!

Martijn Katan, professor voor voedingsleer schrijft o.a in zijn boek ” wat is nu gezond” dat er GEEN verschil is tussen NATUURLIJKE suikers (appel, banaan, etc) en fabriekssuikers (een dood concentraat)
En deze prof leid dus artsen op??

In dezelfde periode dat suiker werd ontdekt traden ook de welvaartsziekten op!

Toeval bestaat niet!!!

De voedingsindustrie helpt niet alleen onze smaak, maar ook onze gezondheid naar de haaien!

Slaapt Gij Nog?

MENSEN WORD WAKKER!!