Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\domains\slaaptgijnog.nl\wwwroot\slaaptgijnog\wp-content\plugins\easy-contact-forms\easy-contact-forms-database.php on line 152
Achtergrond – Slaapt Gij Nog?

Achtergrond

Tien jaar geleden kwamen wij in aanraking met de zogenaamde complottheorieën met schaduwregeringen, farmaceutische/voedingsindustrieën, etc.

Dit kon volgens ons alleen uit de hoofden van paranoïde mensen komen, mensen die zich niet richten op positieve ontwikkelingen. Het bewijsmateriaal werd zo groot en duidelijk dat wij ons wereldbeeld hebben moeten bijstellen….En hoe!!

Wij kwamen in aanraking met de voedings-genezingsleer van Dr.med.Bruker. (Gesundheitsberatung GGB)

Dr.med. Bruker (1909-2001) geboren te Duitsland , was een van de grote pioniers van de moderne medische geschiedenis. Een echte pionier op het gebied van de gezondheidszorg.

Zijn motto was: “Oorzakelijke behandeling in plaats van symptomatische.”  “Alle ziekten hebben oorzaken”,  “Wanneer de patiënt de oorzaken kent en deze vermeid, kan hij gezond worden.”

Talloze mensen in nood wendden zich met hun zorgen en klachten bij de ervaren arts, die mensen altijd benaderde als een lichaam en geest eenheid.

Er was geen vraag voor dr.Bruker op het gebied van gezondheid en ziekte, die hij niet kon beantwoorden.

In zowel binnen als buitenland is het bekend, dat Dr. Bruker  zich zeer op het gebied van gezondheid en ziekte heeft ingezet

Zijn wetenschappelijk werk en zijn speciale medische kennis was van fundamenteel belang voor de verdere ontwikkeling van de geneeskunde. Hij heeft meerdere biologische ziekenhuizen opgericht.

Tot zijn inspanningen om de volksgezondheid te verbeteren, behoort ook de oprichting van de GGB, welke seminaries en opleidingen aanbied.

Deze serieuze onderwerpen en meer worden voor het grote publiek verzwegen. (zie Dictatuur en Ziektezorg) Met deze site willen wij een grote zoektocht delen en bijdragen aan de bewustwording van vele complottheorieën.  SLAAPT GIJ NOG? Laten we met z’n allen wakker worden!

 

Voor informatie of andere vragen kunt u contact opnemen.